PONOSNI NA SVE ŠTO RADIMO

Banovo Brdo Residences je rezultat višegodišnjeg timskog rada Energogroup doo Beograd, kao jednog od najvećih lidera u regionu u oblasti projektovanja, izvođenja građevinskih radova i investiranja u izgradnju objekata, sa više od 25 godina iskustva i sa izgrađenih preko 1.000.000 m2 i Advokatske kancelarije Tatjane Milićević, sa iskustvom od preko 18 godina, specijalizovanom za oblast imovinsko-pravnih odnosa, razvoja projekata, urbanističko planiranje i investiciono ulaganje u izgradnju nepokretnosti.

Iskustvo, stručnost, zajedničko zalaganje i posvećenost razvoju projekta Banovo Brdo Residences, garantuju kvalitet izgradnje i pravnu sigurnost u jednom od najambicioznijih projekata u Beogradu i Srbiji.

INVESTITOR I GENERALNI IZVOĐAČ

Energogroup je privatna kompanija koja posluje u oblasti projektovanja, inženjeringa i izgradnje po sistemu „ključ u ruke“ kao generalni izvođač, posvećena poslovanju u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.
Bilo da gradi poslovne ili tržne centre ili uslužne i stambene zgrade, profesionalni pristup Energogroup-a projektovanju i izgradnji po principu „ključ u ruke“omogućava da učestvuje u celom životnom ciklusu projekta.
Energogroup ima vodeću poziciju na tržištu, kontinuirano primenjuje nove tehnologije i prati razvojne trendove u građevinskoj industriji, unapređuje i optimizuje procese, ulaže u ljudsku snagu, što rezultira odličnom efikasnošću, vrhunskim kvalitetom i velikom brzinom u realizaciji projekta.

PARTNER I PRAVNI ZASTUPNIK

ADVOKATSKA KANCELARIJA TATJANE MILIĆEVIĆ

Advokatska kancelarija Tatjane Milićević – TM LAW specijalizovana je za zastupanje i savetovanje klijenata u postupcima kreiranja, razvoja i realizacije investicionih projekata u oblasti urbanističkog planiranja i izgradnje stambenih, poslovnih, infrastrukturnih i drugih objekata.
Advokatska kancelarija Tatjane Milićević zajedno sa investitorom, projektantima, izvođačima radova, konsultantima i ostalim saradnicima je aktivan učesnik i partner u razvoju i realizaciji projekta i pruža pravnu sigurnosti od nastanka ideje do okončanja izgradnje, uknjižbe i prodaje nepokretnosti.
ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE

REFERENCE

Investitori - banovo-brdo